Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hikaye Yazalım
Mehaba arkadaşlar ben amatör bir yazarım ve sizin hikayelerinizi de görmek istedim.Yazdığınız hikayeler oyunlar hakkında olabilir(tabiki gidip fifa hakkında yazmayın),bir film hakkında olabilir veya kendi kafanızdan uydurduğunuz bir dünyada geçebilir.Hikayeleriniz bilim kurgu,fantastik veya normal bir hikaye olabilir.

Özellikle hikayelerle dalga geçmek sizin sadece ceza yemenize neden olabilir,he olurda hikayeyi eleştiresiniz geldi o zaman yazılan hikayeyi alıntı yapıp altına DÜZGÜNCE eleştirinizi yapınız.

Hikayeler iki paragraftan kısa olmayacak,yedi paragraftan uzun olmayacak şekilde yazılmalıdır.Hikayenizi bölüm bölüm yazarsanız her bölüm bir hikaye olarak kabul edilir yani istediğiniz kadar yazabilirsiniz.

Herkese İyi Forumlar...
1
Kısa Bir Not Düşmek İsterim; Hikaye/Şiir/Kompozisyon Yazmak Aceleye, Dalgaya/Alaya Alınacak Değildir. İnsan Ya Kararlı Olup Bir Oturuşta Yazacak yada Kafası Dağınıkken Yazacak. Ben Şahsen Kafam Dağınık, Sinirli Olduğumda Alırım Elime Kağıdı Belki 2 Belki 5 Sayfa Yazarım ama Yazarım..

Size Tavsiyem Alaya Alınacak Hikaye/Şiir Yazmayın..
Ara
Bende hikaye,şiir,roman yazmaya başladığımda sonunu getiremem fakat öyle insanlar gördüm ki,bir tarafında bilgisayar bir tarafında kağıt ve kalem bir,iki paragraf birşey yazıyor tamam bu günlük bu kadar yeter diyor.
1
Kesinlikle.
Ara

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Vidinli.net Shopping Platform