|
Mount and Blade: Warband | Steam Başarımları - Başarım Rehberi [Türkçe]
|
|
Ciri
Root
08-30-2016, 12:52 PM,
#5,678
Gönderi
Root
0
Rep
![]() Mount and Blade: Warband | Steam Başarımları - Başarım Rehberi [Türkçe] Man Eater ![]() Bir kadın karakter ile 50 erkek savaşçı öldür. None Shall Pass ![]() Başarılı bir şekilde kaleni düşmandan savunun. The Holy Hand Grenade ![]() Fırlatmalı silahlar ile 75 düşman öldür. Look At The Bones! ![]() Hızlı Savaş modunda 100 düşman ile çarpış. Khaaan! ![]() Atlı okçuluk ile 75 düşman öldürün. Get Up Stand Up ![]() Açılış görevinde şehri haydutlardan temizle. Baron Got Back ![]() Seni daha önce yenilgiye uğratmış veya esir düşürmüş bir Lord ya da grubu yen. Best Served Cold ![]() Calradia'nın karlı bölgelerinde 10 düşman grubunu mağlup et. Trick Shot ![]() Yay ve ok kullanarak vuruş zorluğu en az 10 olan bir atış gerçekleştir. Gambit ![]() Fırlatmalı bir silah kullanarak vuruş zorluğu en az 5 olan bir atış gerçekleştir. Old School Sniper ![]() Bir kundaklı yay kullanarak vuruş zorluğu en az 6 olan bir atış gerçekleştir. Calradian Army Knife ![]() Fırlatmalı silahların ikincil işlevi ile 10 düşman öldür.(X ile değişebilen silahlar; cirit gibi) Mountain Blade ![]() 10 dağ haydut grubunu öldür. Holy Diver ![]() En az 500 düşmanı öldür ya da yarala. Force Of Nature ![]() Sen ve ordun 5,000 düşman askerini öldürdü veya yaraladı. Bring Out Your Dead ![]() Her hangi bir sağlık becerinizi 5 yap. Might Makes Right ![]() Güç ile alakalı 2 beceriyi de 5'e ya da 1'den 7'ye tamamla. Community Service ![]() Steam atölyesinden bir modu kurun ve oynayın. Agile Warrior ![]() Çeviklik ile alakalı 2 beceriyi de 5'e ya da 1'den 7'ye tamamlay. Melee Master ![]() Her hangi bir yakın mesafe silah becerisini 250 yap. Dexterous Dastard ![]() Her hangi bir uzak mesafe silah becerisini 250 yap. Mind On The Money ![]() Şu becerilerden 2 tanesini 5'e tamamla; Yağmacılık, Envanter Yönetimi, Ticaret ya da Esir Yönetimi. Art Of War ![]() Şu becerilerden 2 tanesini 5'e tamamla; Talimci, Taktik, Liderlik ve ya İkna. The Ranger ![]() Şu becerilerden bir tanesini 7'ye veya 2 tanesini 5'e tamamla; İz Sürme, Yön Bulma ya da Tespit Etme. Trojan Bunny Maker ![]() Mühendislik becerini 5'e yükselt. Migrating Coconuts ![]() Calradia'nın belli başlı bütün şehirlerini ziyaret et. Help Help I'm Being Repressed ![]() Haritada dolanan köylüleri rahatsız et. Sarranidian Nights ![]() Sarranid bölgesinde kamp yap. Old Dirty Scoundrel ![]() Bir lord, köy yada ulus ile -50 ilişkin olsun. The Bandit ![]() 3 karavan(kervan) ve 3 köy yağmala. Got Milk? ![]() Bir köyden 3 baş sığır çal. Sold Into Slavery ![]() Köle tacirine 5 kişi sat. Medieval Times ![]() Bir turnuvaya girip kazan. Good Samaritan ![]() Bir gruba veya lord'a savaşı kazanmasında yardım et. Morale Leader ![]() Askerlerinizin moralini düşükten mükemmele çıkart. Abundant Feast ![]() Aynı anda 6 farklı yemek çeşidini ye.(envanterde 6 farklı yiyecek olsun) Book Worm ![]() Kamp ekranında bir kitabı oku. Romantic Warrior ![]() Han şairlerinden 3 farklı şiir öğren. Happily Ever After ![]() Evlen. Heart Breaker ![]() Sevdiğinizi kaçır. Autonomous Collective ![]() Mareşal olarak seçil. I Dub Thee ![]() Takipçilerinizden birini güç makamına terfi ettir. Sassy! ![]() Bir kadın karakter olarak bir erkek lordu küçük düşürerek onla düello yap. The Golden Throne ![]() Calradia Tahtına otur! Knights Of The Round ![]() 6 tane yoldaş karakter işe al. Talking Helps ![]() Bir yoldaş karakter ile grup ekranında karşılaş. Kingmaker ![]() Bir tahtta hak iddia eden kişiyi tahtına oturt. Pugnascious D ![]() Bir erkek lordu küçük düşürerek ya da meydan okuyarak onla düello yap. Gold Farmer ![]() 100,000 dinarlık bir servet biriktir. Royality Payment ![]() İlk tımarın elde et.(yani bir köy/şehir sahibi ol) Medieval Emlak ![]() En az 5 tımarın sahibi ol. Calradian Tea Party ![]() Kendi krallığını oluştur. Manifest Destiny ![]() Calradia'yı fethederken ulusunuza yardım et. Concilio Calradi ![]() Bir hükümdar olarak 3 tane derebeyin olsun. Victum Sequens ![]() Bir hükümdar olarak 10 kale ya da şehir fethet. This Is Our Land ![]() (MP) Kale kuşatma modunda takımın kaleni savundu. Spoil The Charge ![]() (MP) Ayaktayken 50 atlı öldür, düşmanın at binmişken ölmesi gerekmektedir. Harassing Horseman ![]() (MP) 100 kişiyi at üstünde fırlatıcı silahlarla öldür. Throwing Star ![]() (MP) 25 kişiyi fırlatmalı silahlar ile öldür. Shish Kebab ![]() (MP) At üstünde iken 25 kez kargı ile adam öldür. Last Man Standing ![]() (MP) Meydan Savaşı modunda bir round kazan. Every Breath You Take ![]() (MP) Her hangi bir çoklu oyuncu modunda öldürme puanın ölüm sayından yüksek olsun. Choppy Chop Chop ![]() (MP) 50 düşmanı kesici silahlar ile kes. Mace In Yer Face! ![]() (MP) 25 kişiyi gürzümsü silahlar ile öldür. The Huscarl ![]() (MP) 50 kişiyi fırlatmalı balta ile öldür. Ruin The Raid ![]() (MP) Karargah modunda bir round kazan. Glorious Mother Faction ![]() (MP) Takım karşılaşması modunda bir round kazan. Elite Warrior ![]() (MP) Ölüm-Kalım karşılaşması modunda bir round kazan. Son Of Odin ![]() Şu başarıları tamamladın; Might makes Right, The Huscarl, Melee Master/Dexterous Dastard, and Holy Diver/Elite Warrior. Iron Bear ![]() Şu başarıları tamamladın; Mace in yer Face!, Spoil the Charge, Agile Warrior, and This is our land. Legendary Rastam ![]() Şu başarıları tamamladın; Abudant Feast, Mace in yer Face!, Sarranidian Nights, and Art of War/Melee Master. Svarog The Mighty ![]() Şu başarıları tamamladın; Might Makes Right, Choppy Chop Chop, Glorious Mother Faction, and Old school Sniper. King Arthur ![]() Şu başarıları tamamladın; Melee Master, Knights of the Round, Every breath you take, I dub thee/Good Samaritan. Kassai Master = Bu görev global olarak en az yapılan görev. ![]() Şu başarıları tamamladın; Trick Shot, Khaaan!, Agile Warrior, and Harassing Horseman. v1.140 Güncellemesi ile gelen 6 yeni başarım: Lady of the Lake ![]() Kadın bir karakter ile yoldaşlarından birine Çift Elli Kılıç ver. Man Handler ![]() Kadın bir karakter ile 3 NPC lordu esir et ve sat. Girl Power ![]() Kadın bir karakter ile kadın bir taht varisine yardım et. Quenn ![]() Kadın bir karakter ile kendi krallığını kur. Empress ![]() Kadın bir karakter ile Calradia tahtına otur! Alıntıdır; talewords forum
#5,678
kaRanLık-61
Erbaş
07-02-2017, 11:31 PM,
Gönderi
Erbaş
0
Rep
kadın karakter özellikleri hariç hepsini yaptım sanırım
1
Ciri
Root
07-02-2017, 11:57 PM,
#5,678
Gönderi
Root
0
Rep
Kadın karakterlere ben de pek bulaşmadım. Benim son oynadığımda kendi krallığım hariç (Rodok) 2 krallık vardı (Vaegir ve Nord). Bitirirsem kadınla başlarım.
#5,678
kaRanLık-61
Erbaş
07-03-2017, 12:03 AM,
Gönderi
Erbaş
0
Rep
(07-02-2017, 11:57 PM)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kadın karakterlere ben de pek bulaşmadım. Benim son oynadığımda kendi krallığım hariç (Rodok) 2 krallık vardı (Vaegir ve Nord). Bitirirsem kadınla başlarım.Bütün hepsini yeniyorsun hiç bir şey olmuyor o üzücü demiyor sana kalaradya kral sahibi bişeysi oldun öyle herkesi yeniyorsun tüm taraflar eleniyor bir şey değişmiyor sanki devam edecek gibi oynayabiliyorsun.
1
Ciri
Root
07-03-2017, 07:31 AM,
#5,678
Gönderi
Root
0
Rep
Evet. Ancak ben genelde oyun belki daha hoş olur diye 1 krallık kaldığında -kendi krallığım haricinde- taht sahiplerini bulup krallıklarını geri kazandırıyorum. Sonrasında oyunu bir nevi sıfırlayarak tekrar başlıyorum. Çok uzun oluyor ama oyun keyfi birazcık artıyor.
#5,678
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi