Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grace: The Possession (2014) | Türkçe Altyazı İndir - Full Torrent İndir - Download
grace.jpg

:aciklama:
Grace, sıkı ve muhafazakar büyükannesi tarafından iyi bir Katolik olarak yetiştirilmiş 18 yaşında bir kızdır. Üniversiteye ait yurda yerleştikten sonra, bu baskılı yaşamdan ilk kez kurtulma fırsatını bulur. Fakat, önce kabuslar yoluyla; sonra da fiziksel olarak, kendisine şeytani bir varlığın musallat olmasını engelleyemez.

:bilgi:
Vizyon Tarihi: 21 Ekim 2014
Süre: 87 dakika
Tür: Korku, Gerilim

Yönetmen: Jeff Chan
Oyuncular: Alexia Fast, Daniel Arnold, Madeleine Arthur, Joshua J. Ballard
Reyting: R (17 yaş altındakiler, içeriği ebeveyn veya yetişkin vasi eşliğinde izlemesi gerekir.)
Orjinal Dil: İngilizce
Kaynak: EP Torrent

Görseller
grace2.jpg
grace3.jpg
grace4.jpg
grace5.jpg
grace6.jpg
grace7.jpg

:fragman:

:ayir:
:torrent:

YANDEX DİSK

Ara
Dabbe daha korkunç :ÇD
1
Smile orasını bilemem, korku filmlerinin hiçbirini izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum.
Ara
(12-20-2014, 01:08 PM)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Smile orasını bilemem, korku filmlerinin hiçbirini izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum.

Bizim sınıftakızlar açıyo izlemek zorundakalıyom.Zaaten yabancılarınkigüzel olmuyor.heap aynı konu Şeyatanlı.Big Grin
1
Edward birtane daha isteriz.
1
film daha ekleyeceğim. Türk filmleri yada dizileri olur mu bilinmez ancak yabancıların kesin olacak.
Ara
(12-20-2014, 01:17 PM)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: film daha ekleyeceğim. Türk filmleri yada dizileri olur mu bilinmez ancak yabancıların kesin olacak.

Yetki Alanıma Geldik Smile
1
(12-20-2014, 02:18 PM)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-20-2014, 01:17 PM)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: film daha ekleyeceğim. Türk filmleri yada dizileri olur mu bilinmez ancak yabancıların kesin olacak.

Bizim de öyle sınıfta. millet açıyor, ben hocadan izin alıp çıkıyorum.

Yetki Alanıma Geldik Smile
bre hemşehrim coder/grafiker misin torrent görevlisi mi Big GrinCool
Ara
Konu güncellenmiştir. İyi forumlar
Ara
İlgimi çekti şu an indiriyorum bakalım Tongue
Ara

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform